Inpakwerk Vacatures binnen Nederland

Selecteer uw naam en provincie voor een overzicht van beschikbare inpakwerk vacatures

 
 
 

Sorteerwerk

Naast inpakwerk bestaan er ook andere thuiswerk-mogelijkheden waaronder sorteerwerk. Het inpakken is natuurlijk al een fijn baantje. Lekker op de bank zitten met een biertje en toch geld verdienen, zonder een vervelende baas die constant loopt te zeuren. Je kunt behalve dit inpakwerk ook nog eens sorteerwerk doen. Dit is eigenlijk bijna hetzelfde. Je krijgt een aantal doosjes of een grote doos binnen met veschillende producten. Je moet vervolgens deze producten sorteren. Dit werk is niet heel lastig, het is gewoon een kwestie van de hele tijd hetzelfde doen zonder fouten te maken. Je kunt deze baan thuis doen en hoeft eigenljk de deur niet uit. Op internet kun je je aanmelden voor Sorteerwerk. Dit gaat ongeveer op dezelfde manier als inpakwerk.

Als jij sorteerwerk wilt gaan doen dan raad ik het aan om je ook bij inpakwerk aan te melden. Op deze manier krijg je 2x zo veel klussen en dus ook 2x zoveel geld. Toch moet je oppassen dat je niet te veel gaat verdienen. Bij inkomsten boven de 450 euro per maand moet je de belasting raadplegen. Als jij inpak- of sorteerwerk doet buiten je eigen voltijd- of deeltijdbaan dan moet je dit meteen aangeven bij de belastingdienst. Als je dit niet doet dan wordt je beboet. Een belasting-ontduikings boete kan erg hoog oplopen en dit risico wil je absoluut niet lopen. Als het heel erg is krijg je zelfs een gevangenisstraf. Het is nou niet dat je met het inpakwerk of sorteerwerk zo veel geld gaat verdienen maar als jij enkele jaren sorteerwerk doet zonder dit aan te geven bij de belastingdienst en ze komen er achter, kun je misschien wel een boete van enkele duizenden euroВ’s krijgen. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

De verdiensten van sorteerwerk zijn niet hetzelfde als die van inpakwerk maar per uur kun je ze wel goed vergelijken. Je kunt natuurlijk sneller sorteren dan inpakken en daarom krijg je ook minder geld per stuk voor het sorteren. Omdat je meer stuks sorteert per uur verdien je ongeveer hetzelfde als met inpakwerk. Als je sorteerwerk vergelijkt met inpakwerk dan zie je wel dat het sorteren iets intensiever is. Wanneer je bij het inpakwerk ook nog andere dingen kan doen zoals tv kijken, oppassen et cetera.

Bij het sorteerwerk dan moet je steeds blijven focussen. Je kunt niet wegkijken of de handeling blind uitvoeren omdat je moet zien welk item in het ene bakje moet, en welk item in het andere bakje gaat. Dit kan voor sommigen een groot probleem zijn omdat zij dit werk dan te saai vinden. Ook hebben sommige mensen last van de hoge hoeveelheid concentratie die komt kijken bij het sorteerwerk. Je moet natuurlijk wel blijven focussen. Uiteindelijk dan kun je zeggen dat inpakwerk iets leuker en gemakkelijker is dan het sorteerwerk. De een heeft liever dit, de ander liever dat. Het verdient ongeveer even veel dus ik raad aan om je voor beide klussen aan te melden zodat je zoveel mogelijk verdient met het thuiswerken, want dat uiteindelijk wel je doel.

VERIFEER UW GEGEVENS
BEKIJK DE INPAKWERK VACATURES